Сало Варені в пакеті зі спеціямі и часником. рецепт Приготування

 Сьогодні, я хочу Вам піднесті черговий рецепт Солон сала. Правда, в цьом випадка готувати ми будемо не чисто сало, як воно є, а свинячі грудинку. Хоча, Звичайно, если у Вас є Звичайне сало з мінімальною кількістю прошарків, або зовсім без них, то ЦІМ рецептом теж Цілком можна скористати. Солить сало перед Приготування НЕ нужно, грудинку можна взяти свіжу, и все сделать відразу, перед ее Приготування. А, інгредієнті для ее Приготування знадобляться Цілком Стандартні, тобто всі ті, Які зазвічай Використовують в більшості рецептів засолювання сала.

Приготування вареного сала зі спеціямі в пакеті. простий рецепт

 Если Солоне сало Ви любите, и часто его соліть Самі, а не купуєте готуємо, например, на найближче Сайти Вся, то для Вас є ще парочка корисних статей з рецептами на сайті. Ось одна з них, де Ви знайдете більше 10-ти рецептів засолювання сала різнімі способами. Там, є и кілька відео-рецептів. Кроме цієї статті, є ще одна. З неї Ви дізнаєтеся, як можна замарінуваті сало. Хоча, Звичайно, це теж одна з різновідів его засолювання. Тепер безпосередно давайте розбіратіся, як можна зваріті сало в простому целофановий пакеті.

Основні компоненти цього рецепта

 У Першу Черга, Звичайно, сама Свиняча грудинка. За один раз, в середній каструлі можна зваріті примерно кілограм або півтора грудинки. Стільки и Вам раджу взяти. Готувати таку грудинку ми будемо з часником. Его Кількість регулюйте Самі. Если Важко, то раджу взяти часник СЕРЕДНЯ головку або две. Такоже нам знадобляться будь-які приправи, Які зазвічай Використовують для свинини, або Іншого різновіду м’яса. Знову ж таки, краще за все взяти ті приправи, смак якіх Ві Вже перевірілі, и добре там, де, что смороду Вам точно сподобаються. Такоже, Знадоби ще чорний перець, в нашому випадка краще, если помело у него буде великим, І, Звичайно, ж, ще сіль.

Як пріготуваті?

 Приготування такой грудинки дуже просте. По-перше, саму грудинку спочатку поріжте на шматки. Далі, Готуємо часник. Его можна подрібніті, например, блендером, або використовуват для цього більш простий інструмент, тобто чеснокодавилку.

 После нарізки грудинки, ее шматочкі натіраємо сіллю. А, после СОЛІ Вже якої завдають перець, и наші улюблені спеції. После того, як шматочкі грудинки Ві усіма цімі інгредієнтамі натерли, шлях вона годинку два полежить. Цього Цілком достаточно, щоб спеції и сіль Досить глибока проникли в тканини.

 Тепер можна поміщаті шматки в целофанові пакети. Краще використовуват для цього відразу два пакети, Які просто вставляються один в одного, и туди Вже поміщаються шматочкі грудинки. У кожен з таких подвійніх пакетів можна Цілком покласти відразу по два шматка. Далі, з ціх пакетів акуратно відавлюємо все Повітря, и їх зав’язуємо. После чого, можна пакети з грудинки класти Вже в каструлю, куди залівається холодна вода.

 Варити сало в пакетах нужно під кришкою. Боятися, что пакети при варінні лопнути НЕ нужно. Цього з ними не трап. После закипання води, обов’язково вогонь зменшіть. Далі, Вже вода у Вас винна кіпіті лишь немного. Час варіння такого сала має буті около 2-х годин. После вогонь можна Вже вімікаті, а вісь грудинку нужно буде Залишити в каструлі прямо в пакетах, до полного охолодження води. Тільки после цього, шматочкі звільняють з пакетів. У холодильнику ее Найкраще зберігаті, загорнувші у фольгу. Краще потріматі таке сало в холодильнику всю ніч, щоб воно там добряче могло охолодітіся.

 А ось і відео рецепт, де Вам покажуть, Яким чином пріготуваті таке смачне сало. Дивимось.

 І ще одне відео. Тут Взагалі, все показано коротко и ясно. Теж раджу подивитись.

Варто почитати:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *